Hozzávalók 4 főre:
1 kg koktélparadicsom
3 ml citromlé
1 csokor snidling
A legapróbb koktélparadicsomokból készítem, de lehet mindenféle paradicsomból is csinálni. Akkor szükség szerint, félbe, negyedbe vágjuk a nagyobb gyümölcsöket.
A megmosott paradicsomokat felöntöm az olívaolajjal és jól átforgatom.
Hozzáteszem az apróra vágott zöld fűszereket, majd hozzáöntöm a citromlét is.
Sózni nem szabad!
Ha igazán pikáns ízt akarunk elérni, a citromlevet, kicsivel több rozé borral helyettesíthetjük, esetleg mindkettőt adhatunk hozzá.
1 kg koktélparadicsom
3 ml citromlé
1 csokor snidling
1 kanál extra szűz olívaolaj
3 levél petrezselyemzöld
3 levél petrezselyemzöld
A megmosott paradicsomokat felöntöm az olívaolajjal és jól átforgatom.
Hozzáteszem az apróra vágott zöld fűszereket, majd hozzáöntöm a citromlét is.
Sózni nem szabad!
Ha igazán pikáns ízt akarunk elérni, a citromlevet, kicsivel több rozé borral helyettesíthetjük, esetleg mindkettőt adhatunk hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése