Hozzávalók:
1,5 kg. tarja húsos csontja,
3 db sárgarépa
1 db petrezselyem gyökér
1/2 karalábé
1/2 zellergumó
kevés petrezselyemzöld
kevés zeller zöld
1 fej hagyma
1,5 kg. tarja húsos csontja,
3 db sárgarépa
1 db petrezselyem gyökér
1/2 karalábé
1/2 zellergumó
kevés petrezselyemzöld
kevés zeller zöld
1 fej hagyma
1 db. krumpli
kevés fekete bors (szemes)
só ízlés szerint
kevés fekete bors (szemes)
só ízlés szerint
levestészta.
A leveshez, a tarja csontját használjuk fel, amit sós vízben, szemes borssal teszünk fel, lassú tűzön főni.
Közben megtisztítjuk a zöldségféléket, amiket nagyobb darabokra vágunk.
Mikor a húsleves felforr, belerakjuk a zöldségeket és addig főzzük, míg minden megpuhul.
Ezután leszűrjük, és a húslébe belefőzzük a levestésztát. Legfinomabb csigatésztával.
A leveshez, a tarja csontját használjuk fel, amit sós vízben, szemes borssal teszünk fel, lassú tűzön főni.
Közben megtisztítjuk a zöldségféléket, amiket nagyobb darabokra vágunk.
Mikor a húsleves felforr, belerakjuk a zöldségeket és addig főzzük, míg minden megpuhul.
Ezután leszűrjük, és a húslébe belefőzzük a levestésztát. Legfinomabb csigatésztával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése