Hozzávalók:
8 szelet tarja,
1 fej hagyma,
8 gerezd fokhagyma,
1 ek. mustár,
1 dl. száraz fehérbor,
só, frissen őrölt bors,
kevés olaj.
A tarjaszeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, kevés olajon kisütjük. Süthetjük tepsiben, szeletsütőben, de roston is.
Serpenyőben kevés olajat hevítünk, hozzáadjuk a reszelt hagymát, a fokhagymát, megsózzuk, és felöntjük borral. Megborsozzuk, hozzáadjuk a mustárt, és addig főzzük, amíg besűrűsödik kicsit.
8 szelet tarja,
1 fej hagyma,
8 gerezd fokhagyma,
1 ek. mustár,
1 dl. száraz fehérbor,
só, frissen őrölt bors,
kevés olaj.
A tarjaszeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, kevés olajon kisütjük. Süthetjük tepsiben, szeletsütőben, de roston is.
Serpenyőben kevés olajat hevítünk, hozzáadjuk a reszelt hagymát, a fokhagymát, megsózzuk, és felöntjük borral. Megborsozzuk, hozzáadjuk a mustárt, és addig főzzük, amíg besűrűsödik kicsit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése