Hozzávalók:
Sonka, csülökmaradék,
A főtt csülköt felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A hagymát, fokhagymát szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a kisütött szalonnához. A főtt hússzeletekkel, és felszelt gombával rövid ideig fedő alatt együtt pároljuk, majd a fedőt levéve, kicsit pirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá borsot, vagy zöld fűszereket, vigyázva, mert a főtt, füstölt áru egyébként is sós. krumplipüré köretet adhatunk hozzá.
Sonka, csülökmaradék,
szalonna,
hagyma, fokhagyma,
bors,
gomba, vagy ami épp található otthon.
A főtt csülköt felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírjára sütjük. A hagymát, fokhagymát szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk a kisütött szalonnához. A főtt hússzeletekkel, és felszelt gombával rövid ideig fedő alatt együtt pároljuk, majd a fedőt levéve, kicsit pirítjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá borsot, vagy zöld fűszereket, vigyázva, mert a főtt, füstölt áru egyébként is sós. krumplipüré köretet adhatunk hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése