Hozzávalók:
1 kis fej karfiol,
1 db. kaliforniai paprika,
1 db póré hagyma,
1 szívsaláta,
1 kanál extra szűz olíva,
1 teáskanál almaecet.
A karfiolt enyhén sós, ecetes vízben blansírozom, (rövid ideig forró vízbe mártom, majd jeges vízben lehűtöm) Ezzel kicsit megpuhul, de roppanós marad. A színes paprikát, és a póréhagymát csíkokra vágom, a salátát nagyobb tálban összetépkedem. Az egészet összekeverem, majd megcsorgatom almaecettel, olíva olajjal, és lazán összeforgatom. Keverés után azonnal fogyasztható, hiszen a karfiolt is meghűtöttem a blansírozás után.
1 kis fej karfiol,
1 db. kaliforniai paprika,
1 db póré hagyma,
1 szívsaláta,
1 kanál extra szűz olíva,
1 teáskanál almaecet.
A karfiolt enyhén sós, ecetes vízben blansírozom, (rövid ideig forró vízbe mártom, majd jeges vízben lehűtöm) Ezzel kicsit megpuhul, de roppanós marad. A színes paprikát, és a póréhagymát csíkokra vágom, a salátát nagyobb tálban összetépkedem. Az egészet összekeverem, majd megcsorgatom almaecettel, olíva olajjal, és lazán összeforgatom. Keverés után azonnal fogyasztható, hiszen a karfiolt is meghűtöttem a blansírozás után.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése