Hozzávalók:
4 pár virsli, 8 tojás, 1 fej hagyma, 100 g. vékonyra szelt káposzta, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, kapor, petrezselyem.
A hagymát felszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd pár csepp olajon pároljuk. A virslit lebőrözzük, (ha juhbeles nem) hosszában kettévágjuk, beirdaljuk, majd a hagymára téve rövid ideig sütjük. a virsli rövid idő alatt készre sül. A virslit kivéve, gyalult, vagy keskeny szeletekre vágott káposztát teszünk a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk fedő alatt, míg megpuhul. Ráütjük a tojásokat, zöld fűszereket szórunk rá ízlés szerint, és készre sütjük.
Gyors, kiadós vacsora.
4 pár virsli, 8 tojás, 1 fej hagyma, 100 g. vékonyra szelt káposzta, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, kapor, petrezselyem.
A hagymát felszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd pár csepp olajon pároljuk. A virslit lebőrözzük, (ha juhbeles nem) hosszában kettévágjuk, beirdaljuk, majd a hagymára téve rövid ideig sütjük. a virsli rövid idő alatt készre sül. A virslit kivéve, gyalult, vagy keskeny szeletekre vágott káposztát teszünk a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk fedő alatt, míg megpuhul. Ráütjük a tojásokat, zöld fűszereket szórunk rá ízlés szerint, és készre sütjük.
Gyors, kiadós vacsora.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése