2015. február 20., péntek

Újhagymás uborkasaláta scamorzával

Hozzávalók:

1 kg. fürtös uborka,
1 csomó lila újhagyma,
1 kanál friss kapor zöld,
15 dkg scamorza, vagy mozzarella,
1 ek. olíva olaj,
1 ek almaecet,
só,  őrölt fehér bors.



Az uborkát meghámozzuk, felszeljük, vagy legyaluljuk. 1 kanál olíva olajjal meglocsoljuk, megsózzuk, enyhén megborsozzuk, majd 1 kanál almaecettel ízesítjük. Friss, vagy szárított kapor zöldet adunk hozzá, hozzáadjuk a felszeletelt lila újhagymát, és jól összekeverjük. Tálaláskor újhagyma karikákat, tépett scamorzát teszünk tetejére. Megszórhatjuk kevés snidlinggel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése