Hozzávalók:
250 g főtt, füstölt sonka, apró kockákra vágva
1 fej hagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma átnyomva
100 g reszelt sajt
200 g főzőtejszín
1 db tojás
1 csipet só és bors
1 ek keményítő
1 csomag spagetti tészta
250 g főtt, füstölt sonka, apró kockákra vágva
1 fej hagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma átnyomva
100 g reszelt sajt
200 g főzőtejszín
1 db tojás
1 csipet só és bors
1 ek keményítő
1 csomag spagetti tészta
A lereszelt hagymát, fokhagymát, kevés zsiradékon megdinsztelem, hozzáadom a sonkát. Nem kell sózni, mert a sonka eleve sós!
A keményítővel, tojással elkevert, tejszínes gomba ízű szószt hozzáadom, rövid főzés után, a sűrűségét a sonka főzésére használt, félretett alaplével állítom be. Ha ez nincs, más hús alaplé, de víz is használható.
Az időközben, forró, sós vízben megfőtt spagettire halmozom, és parmezánt, vagy más sajtot reszelek tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése