Hozzávalók 4 személy részére:
60 dkg. sertéslapocka,
10 dkg. császárszalonna,
1/2 szál kolbász,
1 kis fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
10 dkg. erdei gomba,
1 kiskanál mustár,
1 kávéskanál őrölt csemege paprika,
kevés vörösbor,
szükség szerint hús alaplé,
só,
őrölt bors,
kevés étolaj.
A hagymát felcsíkozzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát, ás a feldarabolt hús. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd öntünk hozzá kevés bort. Sózzuk, borsozzuk, és a hús puhulásáig főzzük. Ha szükséges, hús alaplével pótoljuk a szaftot. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, az erdei gombát, a mustárt, és kevés őrölt paprikát. Együtt felforraljuk. Sült krumpli kivételével, bármilyen köretet ajánlok mellé.
60 dkg. sertéslapocka,
10 dkg. császárszalonna,
1/2 szál kolbász,
1 kis fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
10 dkg. erdei gomba,
1 kiskanál mustár,
1 kávéskanál őrölt csemege paprika,
kevés vörösbor,
szükség szerint hús alaplé,
só,
őrölt bors,
kevés étolaj.
A hagymát felcsíkozzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát, ás a feldarabolt hús. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd öntünk hozzá kevés bort. Sózzuk, borsozzuk, és a hús puhulásáig főzzük. Ha szükséges, hús alaplével pótoljuk a szaftot. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, az erdei gombát, a mustárt, és kevés őrölt paprikát. Együtt felforraljuk. Sült krumpli kivételével, bármilyen köretet ajánlok mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése