Hozzávalók:
1 üveg zöldborsó
kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva
kevés só, és bors
1 kávéskanál cukor
kevés keményítő
Kezdő háziasszonyok számára ajánlom!
kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva
kevés só, és bors
1 kávéskanál cukor
kevés keményítő
200 g főzőtejszín
2 marék levestészta
2 db leveskocka
2 marék levestészta
2 db leveskocka
Kezdő háziasszonyok számára ajánlom!
A zöldborsó konzervet levével együtt fazékba öntöm, kétszer annyi vizet öntök hozzá, belemorzsolom a leveskockát, és felforralom.
Mikor felforrt kevés levet kiveszek,és hozzáadom a levestésztát. Sózom , borsozom, cukrozom, megkóstolom. Ha kell valami bele, akkor most pótolom.
A főzőtejszínből, kevés keményítővel, és a forró lével habarást készítek, csomómentesre keverem, majd visszaöntöm a fazékba. A vágott petrezselymet is most teszem bele.
Pillanatok alatt kész a finom leves.
Mikor felforrt kevés levet kiveszek,és hozzáadom a levestésztát. Sózom , borsozom, cukrozom, megkóstolom. Ha kell valami bele, akkor most pótolom.
A főzőtejszínből, kevés keményítővel, és a forró lével habarást készítek, csomómentesre keverem, majd visszaöntöm a fazékba. A vágott petrezselymet is most teszem bele.
Pillanatok alatt kész a finom leves.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése