Hozzávalók:
jégsaláta,
paradicsom,
uborka,
olajbogyó,
feta sajt,
alma ecet,
extra szűz olíva olaj,
szabadon választott keveréke.
A dresszinghez:
joghurt,
só, frissen őrölt bors,
petrezselyem zöld,
kapor,
olíva olaj.
A jégsalátát apróbb darabokra tépkedjük, az uborkát, a paradicsomot, és a feta sajtot felkockázzuk. Nagyobb keverőtálban lazán összedolgozzuk, megöntjük kevés almaecettel, és extra szűz olíva olajjal. A salátakeveréket megszórjuk olajbogyóval, kockázott feta sajttal. Az öntetet külön tálaljuk, mindenki kedvére szedhet belőle.
jégsaláta,
paradicsom,
uborka,
olajbogyó,
feta sajt,
alma ecet,
extra szűz olíva olaj,
szabadon választott keveréke.
A dresszinghez:
joghurt,
só, frissen őrölt bors,
petrezselyem zöld,
kapor,
olíva olaj.
A jégsalátát apróbb darabokra tépkedjük, az uborkát, a paradicsomot, és a feta sajtot felkockázzuk. Nagyobb keverőtálban lazán összedolgozzuk, megöntjük kevés almaecettel, és extra szűz olíva olajjal. A salátakeveréket megszórjuk olajbogyóval, kockázott feta sajttal. Az öntetet külön tálaljuk, mindenki kedvére szedhet belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése