Hozzávalók:
A megfőtt szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót, és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük. Megkóstoljuk, és ha szükséges utána sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség. Pirítóson tálaljuk.
300 g. filézett főtt hal,
200 g. halikra,
2 kanál tejföl,
300 g. krémsajt.
1 kanál citromlé,
1 kanál reszelt torma,
só, frissen őrölt bors,
1 kanál olíva olaj.
A megfőtt szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót, és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük. Megkóstoljuk, és ha szükséges utána sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség. Pirítóson tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése