Hozzávalók:
1,5 kg pecsenye libamáj,
1 üveg konzerv lecsó,
1 fej vöröshagyma,
só, őrölt bors,
kevés étolaj,
esetleg csipetnyi majoránna.
A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem. A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök rá. Sózni, csak a tálalásnál szoktam.
Párolt rizs, vagy tészta körettel tálalom.
1,5 kg pecsenye libamáj,
1 üveg konzerv lecsó,
1 fej vöröshagyma,
só, őrölt bors,
kevés étolaj,
esetleg csipetnyi majoránna.
A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem. A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök rá. Sózni, csak a tálalásnál szoktam.
Párolt rizs, vagy tészta körettel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése