Hozzávalók:
4 db. pulyka szárnytő,
só, őrölt bors, kevés étolaj,
250 g. vegyes fagyasztott zöldség, (mexikói vagy más
kevés apróra vágott petrezselyem zöld,
1 nagy fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
só, őrölt bors,
5 dkg vaj.
A pulykahúsokat megkenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, és fólia alatt tepsiben megsütjük.
Ezalatt elkészítjük a párolt zöldségköretet.
Kevés vajon a feldarabolt hagymát, majd az apróra vágott fokhagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fagyasztott zöldséget, és megsózva, megborsozva fedő alatt, saját levében pároljuk néhány percig. Hozzáadjuk e petrezselyem zöldet is, és jól összeforgatjuk. Azonnal tálalható a közben megsült pulyka mellé.
4 db. pulyka szárnytő,
só, őrölt bors, kevés étolaj,
250 g. vegyes fagyasztott zöldség, (mexikói vagy más
kevés apróra vágott petrezselyem zöld,
1 nagy fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
só, őrölt bors,
5 dkg vaj.
A pulykahúsokat megkenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, és fólia alatt tepsiben megsütjük.
Ezalatt elkészítjük a párolt zöldségköretet.
Kevés vajon a feldarabolt hagymát, majd az apróra vágott fokhagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fagyasztott zöldséget, és megsózva, megborsozva fedő alatt, saját levében pároljuk néhány percig. Hozzáadjuk e petrezselyem zöldet is, és jól összeforgatjuk. Azonnal tálalható a közben megsült pulyka mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése