2015. február 20., péntek

Töltött csirkecomb

Hozzávalók:

8 db. csirkecomb egészben,
25 dkg. csirkemáj
2 db. 
főtt tojás
kis csokor aprított, friss petrezselyem
1 db. vöröshagyma,
2 db. zsemle,
kevés tej a zsemle áztatásához,
só, bors, 

1 dl száraz bor,
kevés mustár,
kevés olaj.




A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.
A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Kevés bort öntünk rá, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük. A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése