Hozzávalók:
1/2 fej káposzta,
1/2 kg virsli,
1 nagy fej hagyma,
kevés szárított kaporlevél,
kevés só,
1 kanál almaecet,
1 kanál olíva olaj,
csilipehely ízlés szerint.
A káposztát felszeleteljük, vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk. Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt, és szűrőben lecsöpögtetjük. A virslit megfőzzük, majd kihűtjük, és felkarikázzuk. (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb) A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olíva olajjal, almaecettel, és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk csilipehellyel. Utólag pár csepp olíva olajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
1/2 fej káposzta,
1/2 kg virsli,
1 nagy fej hagyma,
kevés szárított kaporlevél,
kevés só,
1 kanál almaecet,
1 kanál olíva olaj,
csilipehely ízlés szerint.
A káposztát felszeleteljük, vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk. Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt, és szűrőben lecsöpögtetjük. A virslit megfőzzük, majd kihűtjük, és felkarikázzuk. (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb) A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olíva olajjal, almaecettel, és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk csilipehellyel. Utólag pár csepp olíva olajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése