Hozzávalók:
jégsaláta,
endívia,
rukkola,
káposzta,
csemege kukorica,
extra szűz olíva olaj,
fehérbor ecet,
kevés őrölt fehér bors,
paradicsom,
mozzarella.
A káposztát felcsíkozzuk, az endíviát, a jégsalátát, és a rukkolát tépkedjük. A keverési arányt mindenki saját ízlése szerint végezze el! Meglocsoljuk 2 kanál olíva olajjal, 1 kanál fehérbor ecettel, megszórjuk kevés őrölt fehér borssal, kevés csemege kukoricát, és felkarikázott paradicsomot teszünk tetejére. Mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk a tetejére.
Annyit készítsünk, amennyit egy alkalommal el is fogyasztunk!
jégsaláta,
endívia,
rukkola,
káposzta,
csemege kukorica,
extra szűz olíva olaj,
fehérbor ecet,
kevés őrölt fehér bors,
paradicsom,
mozzarella.
A káposztát felcsíkozzuk, az endíviát, a jégsalátát, és a rukkolát tépkedjük. A keverési arányt mindenki saját ízlése szerint végezze el! Meglocsoljuk 2 kanál olíva olajjal, 1 kanál fehérbor ecettel, megszórjuk kevés őrölt fehér borssal, kevés csemege kukoricát, és felkarikázott paradicsomot teszünk tetejére. Mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk a tetejére.
Annyit készítsünk, amennyit egy alkalommal el is fogyasztunk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése