2015. február 21., szombat

Csípős, gombás, zöldséges csirkecomb csíkok.

Hozzávalók:

2 db csirke felső comb filé,
1 pohár száraz fehérbor,
1 csokor újhagyma,
1 szál sárgarépa,
15 dkg. gomba,
20 dkg paradicsom,
1 db zöldpaprika,
só, frissen őrölt bors,
1 közepes csilipaprika,
1 kanál olíva olaj.




A csirkecombokat kicsontozuk, csíkokra vágjuk. 1 kanál olíva olajon alaposan megpirítjuk, és hozzáadunk 1 csilit apróra vágva. (ha nem szeretjük a nagyon csípőset, magozzuk ki előbb a csilit) A felcsíkozott sárgarépa következik, majd a félbe, vagy negyedbe vágott paradicsomot is a serpenyőbe tesszük, és felöntjük a borral. Hozzátesszük a gombát, az újhagymát durvára vágva, és a zöldpaprikát, amit előtte feldaraboltunk. Megborsozzuk, és készre főzzük.  Csípős vacsora, 3 - 4 fő részére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése