Hozzávalók:
500 g. farfalle tészta,
tetszés szerint párolt káposzta, hozzávalók külön mellékelve.
A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és tetszés szerinti arányban összekeverjük az alábbi hozzávalókból készített párolt káposztával.
1 fej káposzta, 1 fej hagyma,1 mokkás kanál köménymag, 1 kanál cukor, só, őrölt bors,1 kanál almaecet,1 kanál olíva olaj.
500 g. farfalle tészta,
tetszés szerint párolt káposzta, hozzávalók külön mellékelve.
A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és tetszés szerinti arányban összekeverjük az alábbi hozzávalókból készített párolt káposztával.
1 fej káposzta, 1 fej hagyma,1 mokkás kanál köménymag, 1 kanál cukor, só, őrölt bors,1 kanál almaecet,1 kanál olíva olaj.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése