Hozzávalók:
1 kg karalábé,
3 kanál tejföl,
1 kanál liszt,
1 kis csokor petrezselyem zöld,
só, őrölt fehér bors,
kevés olaj,
leves alaplé.
A karalábét meghámozzuk, kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk kicsit, majd liszttel megszórjuk, és felöntjük húslevessel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az aprított petrezselyem zöldet is hozzátéve, puhára főzzük. Végleges állagát a tejföllel állítjuk be. Habverővel csomómentesre keverjük, és újra felforraljuk.
1 kg karalábé,
3 kanál tejföl,
1 kanál liszt,
1 kis csokor petrezselyem zöld,
só, őrölt fehér bors,
kevés olaj,
leves alaplé.
A karalábét meghámozzuk, kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk kicsit, majd liszttel megszórjuk, és felöntjük húslevessel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az aprított petrezselyem zöldet is hozzátéve, puhára főzzük. Végleges állagát a tejföllel állítjuk be. Habverővel csomómentesre keverjük, és újra felforraljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése