4 db tortilla lap.
1. réteg: hagyma, fokhagyma, sárgarépa, zöldbab, paprika,só, őrölt bors, csili pehely, kevés olaj a pároláshoz.
2 réteg: 15 dkg. gomba, 1 kanál paradicsompüré, őrölt bors, csilipehely.
3. réteg: 2 csirkecomb, sós vízben megfőzve, felcsíkozva.
4. réteg: joghurt, snidling, újhagyma zöld, só, őrölt bors, 1 kanál extra szűz olíva olaj.
Az alap egy natúr lap volt, amire párolt zöldségeket terítettem, kb 1 cm vastagon. Ezek hagyma, fokhagyma, sárgarépa, zöldbab, és paprikacsíkok voltak.
Új lap, gombás, paradicsomos, csilis ízesítéssel.
A harmadik lap is rákerült, amin sós vízben megfőzött csirkecomb csíkok voltak.
A tetejét lezártam egy újabb natúr tortillával.
A tortillát lisztből, meleg vízből, olajból, sóból készítettem serpenyőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése