Hozzávalók:
20 dkg. madársaláta,
25 dkg. szilvaparadicsom, (más fajtájú is lehet)
15 dkg. mozzarella, vagy scamorza, (lehet füstölt is)
15 dkg. főtt, füstölt hasaalja szalonna,
1 marék főtt csemege kukorica,
2 ek. extra szűz olíva olaj,
1 kanál balzsamecet.
Nagyon gyors saláta!
A madársalátát összekeverjük 1 marék csemege kukoricával, 2 kanál olíva olajjal, 1 kis kanál balzsamecettel, karikázott szilvaparadicsommal. Tetejére tépkedett főtt, füstölt szalonnát, és mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk.
Az eredeti Olasz receptben prosciutto sonkával készül, de legalább annyira finom a Magyar sonkával is.
10 perc alatt elkészül.
20 dkg. madársaláta,
25 dkg. szilvaparadicsom, (más fajtájú is lehet)
15 dkg. mozzarella, vagy scamorza, (lehet füstölt is)
15 dkg. főtt, füstölt hasaalja szalonna,
1 marék főtt csemege kukorica,
2 ek. extra szűz olíva olaj,
1 kanál balzsamecet.
Nagyon gyors saláta!
A madársalátát összekeverjük 1 marék csemege kukoricával, 2 kanál olíva olajjal, 1 kis kanál balzsamecettel, karikázott szilvaparadicsommal. Tetejére tépkedett főtt, füstölt szalonnát, és mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk.
Az eredeti Olasz receptben prosciutto sonkával készül, de legalább annyira finom a Magyar sonkával is.
10 perc alatt elkészül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése