Hozzávalók:
fehér, és lila káposzta,
sárgarépa,
zsenge karfiollevél, esetleg szívsaláta,
koktélparadicsom,
olíva olaj,
fehérborecet,
kevés fehér bors.
Sokszor elárultam már, hogy számomra az étel kinézete legalább annyira fontos, mint az íze. A látvány viszont nem mehet az íz rovására!
A hozzávalókat felcsíkoztam, egy nagyobb lapos tányérra rendeztem, olíva olajjal, kevés fehérbor ecettel meglocsoltam, fehér borssal szórtam meg, majd tetejére díszként zsenge karfiol leveleket, és koktélparadicsomokat tettem.
A karfiol levelekre utaló tippet egy TV-s receptműsorban láttam. Érdemes volt kipróbálni.
fehér, és lila káposzta,
sárgarépa,
zsenge karfiollevél, esetleg szívsaláta,
koktélparadicsom,
olíva olaj,
fehérborecet,
kevés fehér bors.
Sokszor elárultam már, hogy számomra az étel kinézete legalább annyira fontos, mint az íze. A látvány viszont nem mehet az íz rovására!
A hozzávalókat felcsíkoztam, egy nagyobb lapos tányérra rendeztem, olíva olajjal, kevés fehérbor ecettel meglocsoltam, fehér borssal szórtam meg, majd tetejére díszként zsenge karfiol leveleket, és koktélparadicsomokat tettem.
A karfiol levelekre utaló tippet egy TV-s receptműsorban láttam. Érdemes volt kipróbálni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése