2016. február 7., vasárnap

Mexikói grill csirkeszárnyak, hagymás tepsis krumplival.

Hozzávalók 6 személy részére:

15 db. (1,8 kg.) csirkeszárny,
1 csomag (30 g.) mexikói grill fűszerkeverék,
2 kg. krumpli,
2 - 3 fej vöröshagyma,
1 kanál étolaj,
frissen őrölt bors,
só.




A szárnyakat enyhén sózzuk, megborsozzuk, majd bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Ezután a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. Sütőtálban összekeverjük a krumplit a felszelt hagymákkal, kevés étolajjal, enyhén megsózzuk, majd tetejére sorakoztatjuk a szárnyakat. Lefóliázva sütjük végig, (kb.45 perc) míg a krumpli meg nem puhul. Ez idő alatt a szárnyak is megsülnek, egy időben a körettel.
A sütési idő, mindenkinek saját sütőjétől függ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése