2013. október 3., csütörtök

Tükörtojás vacsora, gombás, aszalt paradicsomos raguval.


Hozzávalók 2 főre

6 db tojás
20 dkg gomba
10 dkg aszalt paradicsom
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 dl száraz fehérbor
1 csokor petrezselyemzöld
kevés szarvasgomba reszelve
1 kanál étolaj
csipet só
csipet őrölt bors





A tükörtojásokat megsütöm, majd a serpenyőből tányérra teszem.
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, a fokhagymát, a napon szárított paradicsomot, majd felöntöm fehérborral.
Fedő alatt rövid ideig párolom, majd hozzáteszem a szeletelt gombát és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Sózom, borsozom.
Tálaláskor, a tükörtojások mellé teszem és pici szarvasgombát reszelek rá.
Pirítós illik mellé.

Vigyázat! A szarvasgomba fűszer, ha eltúlozzuk elrontja az ételt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése